Select Page

Alles is anders, we krijgen er zelfs hele nieuwe uitdrukkingen bij die iedereen zonder problemen begrijpt. Alhoewel…

Ondanks het feit dat iedereen wordt geadviseerd om thuis te werken, thuis te blijven, contacten met anderen te vermijden en dat het zelfs onmogelijk is om aan veel zaken deel te nemen omdat alle horeca, theaters etc gesloten zijn blijven er mensen die eigenwijs zijn.

Om ‘gezond’ te blijven gaan mensen in groepjes sporten in parken en bossen, op stranden etc….. of gezellig voor de deur van de supermarkten die wel open zijn in groepjes klagen over de situatie…. terwijl juist het samen zijn met anderen het grootste risico oplevert.

Ook is het zo dat de landen om ons heen echt helemaal op slot zijn, in België is echt alles dicht. Omdat er daardoor nauwelijks vraag naar benzine is is de prijs gezakt tot onder de € 1,= !!! Hier kost het € 1,51 en daarom proberen veel mensen in België te tanken. De Belgen zijn woest op de Nederlandse regering, zelf sluiten ze alles af en vervolgens komen er allemaal Nederlanders de grens over, het is ook echt bizar. Ik heb gehoord dat een onzinnige grenspassering nu een boete van € 4.000,= oplevert!!

Wij hebben misschien makkelijk praten, omdat Jesse net de sleutel van zijn huis heeft zijn we met ons gezin bij elkaar en hebben het best druk, terwijl anderen zich waarschijnlijk best vervelen. Er is immers niks te doen.

De bouwmarkten zijn open, maar daar is het gillend druk dus die moeten misschien ook wel dicht. Voor Jesse hebben we we geloof ik wel alles in huis om nog even door te klussen.

Zojuist hebben we op Facebook in de besloten groep Goochelaars een show van een uur gezien, schitterend gedaan, elke goochelaar was gewoon thuis en via Arnaud van Rietschoten werd alles geregisseerd, helemaal geweldig!

Alles dat ik schrijf is voor nu geen nieuws, er is werkelijk niemand te vinden die niet op de hoogte is, voor later lijkt het me echt wel bizar om dit terug te lezen. Ik bedoel, als dit een film zou zijn zou ik niet eens verder kijken omdat het niet geloofwaardig is….. wat een idiote situatie!!