Select Page

Over 6 dagen vertrekken we naar Side in Turkije omdat het hier nu even te koud is om in een korte broek te lopen, daar is het 28 graden dus heel wat beter! “We” zijn in dit geval Madeleine, haar zus Patricia en ik, Jesse blijft thuis en de hondjes gaan naar Chihuahua hotel Royal Wish.

Als je de nieuwsberichten volgt kun je je afvragen of Turkije op dit moment nou zo’n ideale plek is maar daar trekken we ons maar niks van aan, de vakantie is maanden geleden geboekt en de ervaring is dat je op zo’n All-Inclusive resort niet echt mee krijgt wat er allemaal in het land gebeurt.

Dit is de eerste keer dat we gebruik kunnen maken van ons nieuwe leven als tussenjaar-pensionado’s, voor het eerst hoeven we geen rekening te houden met de bouwvak maar kunnen we ook gebruik maken van last-minute aanbiedingen. Heerlijk, wat scheelt dat veel geld zeg!

Gisteren zijn Madeleine en ik naar het Cruise Event in Den Haag gegaan, want cruises zijn natuurlijk ook veel betaalbaarder als je niet persé in een blok van 3 weken je vakantie hoeft te boeken. Omdat we ook in de winter in korte broek willen lopen hebben we gekeken naar cruises in de buurt van Dubai, daar is het heerlijk warm als het hier koud is. We hebben verschillende mooie aanbiedingen gezien, een hele tas vol folders meegenomen dus daar komen we vast wel uit.

Deze week wordt vast wel druk, voor het vierde spel van Live Escape moeten nog een aantal dingen worden afgemaakt, de btw aangiftes moeten allemaal gedaan worden en we zijn kort geleden van accountant veranderd en de jaarstukken van 5 BV’s zijn opgestuurd… het kan niet anders of daar moet deze week ook nog iets worden toegelicht of aangepast.

Eén voordeel, dan waarderen we onze vakantie volgende week des te meer!!