Select Page

Wat is dit handig! Ik kan weer gewoon mijn iPhone en zelfs mijn Apple Watch lezen zonder eerst een leesbril op te zetten…

Gisteren schreef ik al over mijn ervaringen met de lenzen en ik ben zo mogelijk nog enthousiaster. Het uitdoen was even een dingetje gisteravond en ook het inzetten was vanmorgen een beetje tijdrovend. Gelukkig staan er op YouTube ontzettend veel video’s met tips, inmiddels heb ik geloof ik een methode gevonden die voor mij werkt… Ik heb die dingen net even uit en in en uit gedaan en eerlijk is eerlijk, het is gevoelig en duurt véél langer dan op de video’s, maar het lukt. Twee keer per dag een beetje ongemak is geen probleem omdat de rest van de dag zo veel gemakkelijker is.

Vandaag heb ik 3,60 meter legbordstelling verhuisd van de Nachtschadestraat naar de Westblaak zodat ik daar verder kan gaan opruimen. De Nachtschadestraat is zo goed als zeker verhuurd dus dat is heel positief.

Ook leuk is het dat de massagestoelen op 28 November in de Rotterdamse haven aankomen en tussen 2 en 5 december uit de loods kunnen worden gehaald. Het nieuwe bedrijf Happy Seat kan dan eindelijk van start. We willen graag de stoelen op voorraad hebben als we potentiële adressen om te plaatsen benaderen, zodat we gelijk kunnen leveren als iemand enthousiast of nieuwsgierig blijkt te zijn.

Dus, drukke weken in het vooruitzicht, ook moeten de reclameborden nog van de gevel worden gehaald en de twee dressoirs en een buro moeten van de Nachtschadestraat naar huis.