Select Page

Eerder dit jaar besloten we op te houden met de webshops, het was teveel werk voor het resultaat dat het opleverde. We hadden vanzelfsprekend nog heel veel spullen ‘over’ en zoals ik eerder schreef hebben we het pand aan de Nachtschadestraat met ingang van januari 2020 verhuurd.

Van de week ontstond het idee om een kraam op de Ouderkerkse Winterfair te huren om dan al die spullen te verkopen. Omdat verkopen aan een opkoper weinig tot niets zou opleveren kon ik alle prijzen laag houden, erg laag zelfs.

Vol vertrouwen ging ik vanmiddag met 8 verhuisdozen met spullen naar mijn kraam, ik had foto’s van de website afgedrukt, grappige foto’s. Ook had ik A4’tjes met heel de groot de prijzen afgedrukt en er bij geplakt.

In mijn hoofd zag dit er nogal vrolijk uit, in werkelijkheid was het eigenlijk een beetje een onoverzichtelijke bende. Halverwege heb ik besloten dat ik het morgen anders ga doen, het moet overzichtelijker morgen.

Ik ben heel benieuwd wat er gebeurt als ik alleen maar de 4 dingen die vandaag het snelst gingen ga neerleggen… Dan ziet het er veel minder rommelig uit en dan ga ik er vanuit dat ik meer zal verkopen ook.

Jesse had er van te voren weinig vertrouwen in dat ik de € 100,= die het kraampje kost zou terug verdienen, zelf heb ik daar eigenlijk totaal geen moment aan getwijfeld. Ik moet eerlijk zeggen dat de verkoop me behoorlijk tegen viel, met dergelijke flutprijzen had ik eerlijk gezegd verwacht dat het héél wat harder zou lopen…

Ik laat snel weten of mijn nieuwe aanpak, dus 3 of 4 artikelen presenteren, wel succes heeft…