Select Page

Madeleine zoekt regelmatig op Indeed.nl of er misschien een leuke baan voor haar op staat. Ze zoekt iets voor bijvoorbeeld 16 uur per week, bij voorkeur een baan waarbij een hoop gepuzzeld en gecontroleerd moet worden, een financiële administratie controleren en onderhouden of iets dergelijks.

Gisteravond kwam ze ineens met een ‘ideale baan’ voor mij…. ja hoor… Nadat ik het gelezen had bleek ze nog gelijk te hebben ook, een baan als calculator / werkvoorbereider voor 16 uur per week. Dat zie je inderdaad niet vaak. Alhoewel ik helemaal niet op zoek was (want ik heb nog steeds niet het idee dat ik teveel vrije tijd heb) heb ik vanmorgen wel gebeld. We hebben afgesproken dat ik aanstaande donderdag op gesprek ga. Juist de klantwensen vertalen naar een offertetekst en het opzetten van calculaties vind ik heel leuk om te doen. Als dat lukt zonder de hele tijd te worden onderbroken door telefoontjes van personeel en klanten zou dit wel eens echt heel leuk kunnen zijn!

De rest van vandaag hebben we besteed aan de vierde kamer van Live Escape, daar lijkt geen eind aan te komen, er is altijd wel iets dat niet af is of dat nog niet foutloos werkt.

Met 16 uur in loondienst hou ik volgens mij voldoende tijd over om alle andere ideeën uit te voeren, wie weet, donderdag weet ik meer!