Select Page

Het is inmiddels al Oktober! Echt bizar hoe snel de tijd gaat, iedereen kent wel mensen die met pensioen gaan en na een paar weken zuchten dat ze niet begrijpen dat ze ooit tijd hebben gehad om te werken.. dat is dus ├ęcht zo!
Zo’n beetje alles wat ik verwacht had te kunnen doen na een paar weken is nog niet gelukt…. meer tijd aan goochelen besteden, mijn eigen cv-ketel vervangen, zorgen dat ik WordPress eindelijk begrijp, wat kantoorinrichting van de Nachtschadestraat naar huis verhuizen etc etc.

Het leegverkopen van de N’straat is eigenlijk best veel werk, nog steeds is niet alles weg. Omdat er nog geen huurder is hoeft alles niet tegen dumpprijzen weg, we hebben immers ruimte.
Begin november verwachten we de (eerste) zending massagestoelen, omdat we nu nog druk zijn met het afronden van het 4e spel van Live Escape hebben we nog geen tijd gehad om bedrijven te benaderen met de vraag of zij stoelen willen plaatsen.

De komende tijd kan ik verder gaan met schrijven van teksten voor de website voor de massagestoelen en teksten voor foldermateriaal. Als je zelf denkt een leuke plaats te hebben of weten voor massagestoelen die we gaan neerzetten op basis van shared profit hoop ik van je te horen!