Select Page

Ik schrok toen ik dit net zag, er is gewoon een hele maand voorbij! In die maand zijn er heel veel dingen gebeurd, met als hoogtepunt The Blackpool Magic Convention….

Ik heb zoals altijd dagelijks verslagen geschreven en geplaatst op diverse Facebook pagina’s. De groep Goochelaars is besloten, maar de pagina van Dutch Magicians Visiting Blackpool is openbaar, de link verwijst naar de eerste dag. De overige verslagen vind je ook op deze pagina.

Ook is het eindelijk zeker dat Jesse het huis aan de Anemoon in Krimpen aan den IJssel gekocht heeft, het rondkrijgen van de financiering duurde ongelooflijk veel langer dan verwacht. Als ondernemer heb je een inkomensverklaring nodig en de 2 à 3 werkdagen die daarvoor nodig waren werden er uiteindelijk 12… Niet echt relaxed, maar het is gelukt, aanstaande donderdag is de eindinspectie en aanstaande vrijdag de afspraak bij de notaris en de sleuteloverdracht.

In de tussentijd hebben we ook nog een gesloten aanhanger gekocht van 300 lang, 150 breed en 180 hoog, deze kunnen we natuurlijk heel handig gebruiken voor de verhuizing van Jesse en het vervoeren van alle meubels, maar het eigenlijke doel is het maken van een zogenaamd ‘mobiel experience center’ voor de Happy Seat massagestoelen. Hoe maf het ook zal klinken, er is geen tijd om hier eens lekker mee aan de gang te gaan!