Select Page

De afgelopen dagen heb ik meer dozen door mijn handen laten gaan dan de gemiddelde verhuizer. Het begon vorige week met 8 ontzettend grote dozen, daarin zaten de massagestoelen… 90 kilo per stuk.

De timing is niet echt briljant te noemen, we hebben een huurder voor het pand aan de Nachtschadestraat en vervolgens is er ongeveer 10 m3 aan massagestoelen bezorgd. Op 31 december moet het pand leeg zijn.

Die stoelen zijn helaas ook niet het enige wat er nog uit moet, voor een ‘leeg pand’ staat er eigenlijk nog behoorlijk veel! Eind van de week is er in Ouderkerk de jaarlijkse Winterfair, om van de winkeldochters van Webstunters af te komen heb ik een marktkraampje gehuurd. Volgens Jesse krijg ik niet eens de kosten van de kraam er uit, volgens mij begin ik 2020 als kleine selfmade miljonair! Ik heb acht compleet gevulde verhuisdozen dus dat komt helemaal goed.

Verder hebben we ook een aantal meubels van de Nachtschadestraat naar de zolder thuis verhuisd, twee dressoirs, bureaustoelen en een groot bureau. Omdat dit niet te tillen was moest alles tot plankjesniveau uit elkaar en hier op zolder weer in elkaar… wonder boven wonder is dit zonder noemenswaardige ruzies en verwondingen voor elkaar gekomen.

Nu staat er nog steeds behoorlijk veel, er zijn dingen die echt kansloos zijn om te verkopen, zoals bijvoorbeeld een stuk of 100 zogenaamde mooncups, siliconen opvangdingetjes als tamponvervanger… Via de webshop en via de portal van Bol.com verkocht dit geweldig, maar ik kan me niet voorstellen dat dit via een kraampje op de Winterfair lukt. Hetzelfde geldt eigenlijk voor plastuitjes, de oplossing om dames staand te laten plassen, ook hier hebben we er honderden van verkocht maar dit zal ook wel niet aan een kraampje lukken.

Ook staan er nog enkele honderden boeken, voornamelijk thrillers, ik zie er als een berg tegenop om die allemaal naar beneden te dragen maar op Marktplaats advertenties waar ik het zelfs gratis had aangeboden komen geen reacties.

Je kan je natuurlijk afvragen waarom ik dit stukje zit te schrijven, ik heb namelijk nogal veel te doen… dat is ook zo dus ik zet er voor vandaag maar weer een punt achter.