Select Page

Toen Madeleine en ik nu ruim een half jaar (een half jaar!!!) geleden ineens geen installatiebedrijf meer hadden namen we eigenlijk automatisch aan dat we dan ook meer tijd zouden hebben. Af en toe gingen we wel eens een dagje naar Elysium, zo’n dagje zonder telefoon en zonder stress lijkt altijd wel een mini-vakantie.

Afgelopen donderdag zijn we voor de eerste keer in dat half jaar geweest, weer zeiden we tegen elkaar dat we dit vaker moesten doen. Maar nu echt hoor!! Ondanks het feit dat we de stress van het loodgietersbedrijf niet meer hebben zijn onze weken eigenlijk best wel gevuld. Ik mag niet klagen, ze zijn gevuld met veel leuke dingen, beursbezoeken, trainingen, dagje weg, lekker klussen aan de Westblaak of de Nachtschadestraat en idee├źn opdoen voor het huis dat Jesse gekocht heeft.

We hebben de afgelopen weken een hoop meubel- en beddenwinkels bezocht en Jesse koopt online allemaal aanbiedingen omdat hij, zolang de Nachtschadestraat niet verhuurd is, ruimte genoeg heeft om alles op te slaan. Zo heeft hij alvast een TV en stofzuiger gekocht, een TV-meubel, etc etc.

Madeleine heeft de afgelopen weken ontzettend hard moeten werken omdat Jesse voor zijn hypotheek een inkomensverklaring nodig heeft. Daarvoor was het belangrijk dat de accountant alvast de jaarrekeningen over 2019 kon maken dus alles moest af om te kunnen aanleveren. Dat is gelukkig allemaal gelukt. Nu ik dit allemaal schrijf realiseer ik met dat ik volgens mij nog helemaal nergens geschreven had dat Jesse een huis in Krimpen aan den IJssel gekocht heeft… nou ja, dat dus…