Select Page

Voor een zogenaamde pensionado heb ik het ineens behoorlijk druk gekregen. Net nu Jesse aanstaande vrijdag de sleutel krijgt en Madeleine en ik dus lekker kunnen beginnen met klussen belde de loodgieter die ik zou gaan helpen met het automatiseren van zijn bedrijfsadministratie.

We hadden in december afgesproken dat hij het zou melden als hij een nieuwe server, nieuwe werkstations en Syntess Atrium had aangeschaft en toen in in Januari belde was de verwachting dat ik begin Februari kon starten.

Februari was om, ik had niets gehoord maar omdat de weken omvliegen maakte me dat niets uit. Uitgerekend nu is de server geplaatst en de software ge├»nstalleerd, er moeten heel wat zaken van de oude administratie naar Atrium worden ge├»mporteerd en dat is best tijdrovend. Dan ‘moeten’ we 19 Maart ook nog op vakantie dus dat wordt allemaal even spannend.

In het huis van Jesse hoeft niet heel veel te gebeuren dachten we, maar als je alles uitschrijft is het toch een behoorlijke lijst, leuk, zin in! Maar toch wel bijzonder dat ik nu weer eens kan zeggen dat ik het druk heb!